Flowerpower

Julblommor ger glädje

blommor

Julblommor – köp här!

Snart är det jul igen och julen är inte bara en högtid då vi ger varandra massvis med julklappar och äter god julmat tillsammans. Det är även en tid då vi ger varandra mängder med julblommor. Floristerna får jobba övertid och att de får vara ledig på självaste julafton finns knappt på kartan.

Blommor är en av dessa vackra och otroligt anpassningsbara livsformer som moder natur kommer upp med när hon inte utplånar hela byar i Indien med monsuner. Botanister har räknat olika arter av blommor, eller försökt rättare sagt. När de kommit upp i några mijarder olika arter gav dom upp och gjorde en grov uppskattning, det finns väldigt många arter!

Genom att skicka en julblomma visar du att du tänker på personen och vill önska en god jul. Här är 10 orsaker att skicka en julblomma till din älskling;

  1. Därför att du älskar henne.
  2. Det gör dig glad att se henne le.
  3. Hon kommer att förvänta sig dem. Förr eller senare.
  4. Eftersom livet är en dans på rosor. Undvik att vara den taggen.
  5. Hon kommer att berätta för sina väninnor om det, och snart kommer du att få ett rykte om att vara en gentleman.
  6. Att skicka blommor är enkelt – du kan beställa dem medan du väntar på att matchen ska börja.
  7. Eftersom du inte kan lista ut vad du skulle ge henne.
  8. För att hindra henne från att dumpa dig för någon som kommer att ge henne blommor.
  9. Så hon ska glömma att du kom 2 timmar sent för din sista dag.
  10. För att påminna henne om att du finns.

 

Lycklig av julblommor

lycklig av julblommaDet är ingen tvekan om det. En julblomma och blommor överlag kan göra dig lycklig, det har forskning visat. Flower power är alltså inte bara en slogan som användes på 70-talet.

Studier har gjorts för att bevisa effekten av blommor på en persons känslomässiga och beteendemässiga tillstånd, och varje studie kunde visa precis hur bra för blommor är för en persons känslor. Faktum är blommor kopplade till omedelbar lycka, och till och med till en persons humör på lång sikt, vilket hänför sig till en persons övergripande tillfredsställelse till livet. Därför är blommor kopplade till lindring av stress, lyft av en persons nuvarande anda, och att trycka bort depressionssymtom och ångest. Julen ska vara en glädjens tid då är det perfekt att motto bort alla det du inte gillar med julblommor, till dig själv eller att ge bort.

Anledningen till blommor har möjlighet att göra detta är att det ger dig en anslutning till naturen, till något utöver det vanliga, snabbrörliga miljön. Färger gör dig också gladare genom färgterapi, som använder makten som färger har för att stimulera dina känslor. Nu vet vi orsaken till att blommor anses som stora gåvor för alla tillfällen, speciellt under julen

Blommor kan också göra dig lycklig på grund av att de för dig närmare på en känslomässig nivå till människor runt omkring dig, till exempel familjemedlemmar och vänner. Genom att jämna ut din upprördhet och oro, känner dig lättare, gladare, och mer benägna att ta kontakt med andra människor. Blommor kan du ge i alla relationer, till alla du vill ge en positiv känsla. En liten julblomma kan ge ett större bidrag till en persons liv.

Har du någonsin undrat varför blommor används i sociala miljöer? Det är vanligare med blommor än inredning, det fungera som rent ögongodis. Blommor kan definitivt förstärka en händelse genom att skapa en varm och välkomnande atmosfär.

Blommor gör dig nöjd med sina naturliga visuella läkande egenskaper, både fysiologiskt och emotionellt. I själva verket visar Bach Flower Remedies 38 olika åtgärder, varav en del påverkar känslor och farhågor direkt relaterade till en persons totala lycka och tillfredsställelse till livet. Blommor ses för att lindra inre problem, förbättra en persons förmåga att lita på, lyfta en persons självförtroende och självkänsla, lindra hopplöshet och förtvivlan, och reglera känslor som avund, rädsla, skuld och svartsjuka, bland många andra. Det finns också vissa blommor i samband med vårdande, romantik och lugn.

Att skicka en eller ett par julblommor till folk du bryr dig om kan göra både dig och dom så mycket gott!

Skicka en julblomma nu!

Till julblomma.se startsida >